Echte toegevoegde waarde.

In onze branche spreekt men vaak over ‘toegevoegde waarde’, maar het is niet altijd duidelijk wat dat echt betekent.

Natuurlijk willen we letterlijk waarde toevoegen aan uw vermogen, maar het is veel meer dan dat. Het soort waarde waar we het over hebben, is dat we onze jarenlange ervaring, inzicht en deskundige begeleiding volledig voor u inzetten. We zijn hier om u te helpen bij de financiële keuzes die u moet of wilt maken.

Dat is wat we bedoelen als we het hebben over ‘lifestyle financial planning‘. Wij zien het als onze taak om uw situatie door en door te kennen en ons advies zo in te richten dat u de beste kans heeft om uw doelen te bereiken.

De juiste vragen
We beginnen met enkele fundamentele vragen: wat wilt u doen, wanneer wilt u het doen en hoeveel kost het?

Vervolgens kijken we naar de mogelijkheden binnen uw huidige financiële situatie. Kan het…top! Kan het niet, dan zijn we daar eerlijk over maar kijken wel wel direct naar wanneer dan wel? Zodra we in beeld hebben waar u nu staat, beginnen we met het uitdenken van een lange termijn strategie die erop gericht is om u te helpen uw doelen te bereiken.

Dat betekent het kiezen van de juiste vermogensstrategie, het zo laag mogelijk houden van uw kosten en het optimaliseren van fiscale besparingen. Maar het betekent ook dat wij nauw met u blijven samenwerken om ervoor te zorgen dat u op het goede spoor blijft. De omstandigheden veranderen in de loop van de tijd, dus het is belangrijk om er zeker van te zijn dat uw strategie altijd gebaseerd op deze veranderende actualiteit.

Financiële planning is geen eenmalige actie of product, het is een proces dat we gebruiken om een doel te bereiken…uw doel!

Wij zijn heel benieuwd naar uw verhaal. Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek, zodat we samen over uw plannen kunnen praten.